Nuffnang

Saturday, February 11, 2012

~ Sabtu lagi.. ~

Assalamualaikum....happy Satur-day!

Hari nie nak pergi makan kenduri lagi. Kat Sungai Petani lah lagi. Bangun pagi, gosok gigi, cuci muka, tonyoh mata buang tahi mata. Then turun bawah, tutup semua lampu dan bukak TV. Haaa..lega..tgk TV AlHijrah- Assalamualaikum. Tajuknya lebih kurang gini " Romantik Cara Rasulullah SAW". Menarik sekali sempat la dengar dalam 15mins, then sambung topik lain pula. Mengaji Quran dengan kaeadah yang menarik. Ketuk-ketuk..bukan ketuk-ketuk kuala ya kawan-kawan.. :)

Hari nie agenda macam biasa, lepas balik kenduri nanti rasanya nak kena p beli barang. Last 2 weeks mak ayah aku ada datang Kulim. Nak hantar roadtax aku yang dah mati. Aku suruh ayah aku post but they insist nak datang hantar sendiri. Aku tau, nak tengok anak kesayangan la tue.. Hihihi. Then mak aku cakap Milo si budak kecik tue dah habis. Mak aku lupa nak p beli, so suruh aku beli. Ini pesanan mak aku masa depa otw to Johor last Thursday. Hahaha..lawak la si budakkecik tue. Sure duk buat muka manja..."Maaaakkk, milo dah habis" Hahaha..Lawok-lawok..

Weekend nie aku plan nak ke KL, tapi tak jadi since keta mak ayah aku penuh..thinking maybe next week kot. Yeay! Semoga plan besok terlaksana, insyaALLAH..agenda menyihatkan badan, semoga besok semuanya berjalan dengan lancar. Dah banyak baju aku tak leh pakai nie. Sedey..

Have a nice day..mahu gosok-gosok baju kurung ke kenduri..
Assalamualaikum.. ^-^

No comments: