Nuffnang

Monday, September 24, 2012

~ Happy birthday Adik Comel ~

Assalamualaikum,

Khas nak ucapakan selamat hari lahir yang ke-19 kepada adik comel saya pada 23-Sept. Ucapan ikhlas dan jujur dari kakak sebagai menggantikan hadiah yang di inginkan. Ooo..meaning bgcik bagi hadiah in advance la. Tak apa, kakak bag hadiah hujung-hujung tahun laa dengan harapan bonus berjuata-juta lemon. Pasrah sebab macam akan dapat C. Huhuhu.

Semoga panjang umur..Fuad..
Pepagi ahad tengok FB, and terus inform mak aku. Mak ada call, tapi budak kecik nie tak jawab rasanya. Hahaha. Ayah ada sms. At the end, kemarin sebelum aku balik, budak comel ini call ayah mintak RM30 lagi. Uishh hang nie, banyak benor guna duit kan. Kami dulu tak macam nie pun. Rasanya sebulan saja mak ayah aku bg dia 100-150. Banyak wooihh..tue hanya untuk makan, topup phone, tix bus balik Perlis saja tau. Memang mewaah!

Semoga menjadi anak yang soleh, dengar cakap mak ayah. Dan adik-beradik yang terbaik dunia akhirat. Amiiiiiiiiiiin..

No comments: